Західно-Український Автомобільний Дім

Офіційний дилер Mercedes-Benz

Західно-Український Автомобільний Дім

Офіційний дилер Mercedes-Benz

Діамант твоєї мрії. Новий Mercedes-Benz S-Class вже в Україні!

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє, що перші Mercedes-Benz S-Class нового покоління вже в Україні.

Флагман бренду Mercedes-Benz за традицією задає нові стандарти у сегменті представницьких автомобілів. Це вже не просто автомобіль, а комплексна система, центральним елементом якої є людина, що взаємодіє з цим розкішним седаном, використовуючи всі свої органи чуття.

Сучасна розкіш досягає наступного рівня в інтер’єрі нового S-Class. Дизайнери створили атмосферу, що надає відчуття відпочинку та легкості. Ключовим акцентом є приладова панель з новою архітектурою, сучасним дизайном та ергономічним розташуванням дисплея. Широкий асортимент програм ENERGIZING Comfort як ніколи дбає про відчуття своїх пасажирів, а акцент на самопочутті стає ще глибшим, завдяки ENERGIZING AIR CONTROL – надзвичайно ефективній системі фільтрації повітря, яка дбає про самопочуття пасажирів у будь-яких ситуаціях.


S-Class завжди був ідеальним компаньйоном для комфортних подорожей та роботи. У новому поколінні інтер'єр повністю перетворився на «другий дім», ідеальне місце між будинком і роботою.

Жодне інше нововведення за останні роки не змінило роботу Mercedes-Benz настільки радикально, як MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Друге покоління цієї системи дебютує в новому S-Class. Система стала ще більш інтелектуальною та навчилась новому. А головне - тепер вона доступна і для пасажирів, гарантуючи максимальний комфорт для всіх.

Інтелектуальний дизайн та інноваційний каркас кузова, разом з нововведеннями в системах утримання підтверджують провідну роль S-Class, коли мова йде про пасивну безпеку. Новий алюмінієвий гібридний корпус із вмістом алюмінію, що перевищує 50 відсотків, відповідає численним вимогам: високий рівень безпеки при зіткненнях, зниження ваги, а також висока жорсткість кузова забезпечує видатні характеристики керованості, супроводжувані відмінними характеристиками щодо шумового та вібраційного комфорту автомобілю.

Більш детальну інформацію про вартість автомобілів та можливості замовлення можна дізнатись у консультантів в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz.