Західно-Український Автомобільний Дім

Офіційний дилер Mercedes-Benz

Західно-Український Автомобільний Дім

Офіційний дилер Mercedes-Benz

Mercedes-Benz виступив автомобільним партнером заходу Ukrainian TechComms Days 2024

Компанія "Автокапітал" - офіційний дистриб’ютор автомобілів Mercedes-Benz в Україні та частина Корпорації УкрАВТО підтримала першу в Україні конференцію для керівників та фахівців ІТ-ринку, відповідальних за комунікації всіх напрямків та просування компаній, сервісів і продуктів tech-індустрії – UkrainianTechComms Days 2024.

На заході були присутні відомі журналісти як модератори, лідери думок, які розповіли про актуальні тренди у світі маркетингу, та експерти, які поділилися стратегіями та інструментами впливу на аудиторію. Партнери заходу поділилися успішними кейсами своїх та закордонних компаній. Конференція охопила все, що важливо знати для побудови сильної ІТ-компанії та успішного просування ІТ-продуктів у світі та зокрема в Україні.

Івент відкрили Марія Шевчук, виконавча директорка Асоціації IT Ukraine, та Валерій Анохін, головний виконавчий директор "Автокапітал", який зазначив:

"Автомобільна галузь розвивається стрімкими темпами. Вже зараз багато ІТ-спеціалістів, у тому числі талановитих українців, залучено до розробки та впровадження у сучасні моделі Mercedes-Benz останніх технологічних розробок. Ми раді підтримати захід, що збирає провідних експертів для обміну ідеями та обговорення ефективних комунікаційних стратегій".

Конференція підкреслила важливість участі провідних експертів та фахівців у заходах, що сприяють обміну ідеями, знайомству з новими тенденціями та обговоренню ефективних комунікаційних стратегій. Ігор Сіроштан, керівник тренінг-центру Mercedes-Benz в Україні, під час своєї презентації на тему: "Технологічність та сталий розвиток автомобільної галузі" розкрив найновіші технологічні розробки, такі як гіперекран MBUX, який забезпечує неперевершену чіткість та яскравість кольорів, а також інтеграцію найсучасніших електричних силових установок і технологій акумуляторів. Розповів про світовий рекорд з аеродинаміки та про стратегічну ініціативу "Ambition2039", що має на меті зменшити викиди CO₂ на авто удвічі до 2030 року та досягти вуглецево-нейтрального виробництва авто і акумуляторів до 2039 року. Впровадження власної операційної системи MB.OS дозволить транспортним засобам розуміти та передбачати вподобання водія краще, ніж будь-коли раніше.

З 2024 року ПРАТ "Автокапітал" є членом IT-Асоціації України, що підкреслює один із стратегічних напрямків компанії щодо відданості підтримці інновацій та розвитку ІТ-сектора в Україні. Завдяки таким подіям, компанія може демонструвати досягнення бренду Mercedes-Benz у сфері технологій та сталого розвитку, залишаючись лідером у преміальному сегменті автомобільного ринку.