Західно-Український Автомобільний Дім

Офіційний дилер Mercedes-Benz

Західно-Український Автомобільний Дім

Офіційний дилер Mercedes-Benz


Підтримай Mercedes-Benz у Національній акції «Автомобіль Року 2022»!

13 січня 2022

Компанія «АвтоКапітал», офіційний дистриб’ютор Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє про участь новинок Mercedes-Benz у Національній акції «Автомобіль Року 2022»!


Кращі з кращих: нагороди Mercedes-Benz у Національній премії «Авто Лідер 2022»!

16 грудня 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), відзначає перемогу Mercedes-Benz у 4 номінаціях Національної автомобільної премії «Авто Лідер 2022»!


Новий EQB: електрична естетика, що випромінює характер

6 грудня 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє про старт продажів нового EQB!


Тріумф електромобільності: перше знайомство з новинками Mercedes-Benz на IAA MOBILITY 2021

9 вересня 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), знайомить поціновувачів бренду із низкою абсолютно нових моделей, що представлені на Міжнародному автосалоні IAA MOBILITY 2021.


Майбутнє електричної мобільності починається зараз: старт продажів EQS

16 серпня 2021

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (Корпорація УкрАВТО) повідомляє про старт продажів EQS – нова модель доступна до замовлення в офіційній дилерській мережі компанії.


«Лідерство у сегменті електромобілів»: Mercedes-Benz на Міжнародному автосалоні IAA MOBILITY 2021

5 серпня 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє: на Міжнародному автосалоні IAA MOBILITY 2021 відбудеться світова прем'єра відразу декількох повністю електричних моделей!


В офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні стартували продажі оновленого CLS

14 травня 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО) повідомляє про старт продажів модернізованого CLS!


Новий EQB: електромобільність у сімейному форматі.

14 травня 2021

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО) повідомляє про світову прем'єру абсолютно нової, повністю електричної моделі Mercedes-EQ.


Новий EQS: коротко про головне

20 квітня 2021

В залежності від розміру акумуляторної батареї і комплектації автомобіля, а також його конфігурації запас ходу згідно WLTP може сягати 770 кілометрів.


Новий EQB відзначає світову прем’єру у Шанхаї

20 квітня 2021

Компанія «Західно-Український Автомобільний Дім», представництво Mercedes-Benz в Україні повідомляє: світова прем'єра нового електричного компактного позашляховика EQB відбудеться цієї неділі, 18 квітня 2021 року.


EQS – перший електричний автомобіль класу «люкс»

20 квітня 2021

EQS – це перший повністю електричний седан Mercedes-EQ класу «люкс». На його прикладі Mercedes-EQ дає нове визначення цього сегменту автомобілів. Крім того, EQS є першою моделлю, побудованою на модульній архітектурі для електромобілів класу «люкс» і преміум-класу. Завдяки органічному сплаву технологій, дизайну, функціональності і широким можливостям мережевої інтеграції автомобіль EQS приведе в захват і водія, і пасажирів.


Удосконалений дизайн та ще більше індивідуалізації для CLS

20 квітня 2021

Компанія «Західно-Український Автомобільний Дім», представництво Mercedes-Benz в Україні повідомляє: світова прем’єра модернізованого CLS відбудеться незабаром в квітні, а його перші моделі надійдуть в офіційну дилерську мережу вже влітку цього року.


Світова прем’єра EQS – онлайн-презентація прогресивного електричного седана

20 квітня 2021

Представництво Mercedes-Benz в Україні, повідомляє: світова онлайн-прем’єра нового EQS відбудеться 15 квітня о 19:00 (за київським часом) на платформі Mercedes me media.


Mercedes-EQ починає виробництво акумуляторних систем для нового EQS

20 квітня 2021

Поява EQS стає відзначальним моментом із запуску нового покоління високоефективних електричних автомобілів, що пропонують запас ходу понад 700 км (згідно WLTP) – завдяки високоекономічній трансмісії та прогресу в галузі підвищення щільності енергії акумуляторних батарей.


Новий C-Клас: надихаюча атмосфера зони комфорту

23 лютого 2021

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (Корпорація УкрАВТО), повідомляє про світову прем'єру абсолютно нового С-Класу в кузові седан та універсал.


Анонс: світова прем'єра абсолютно нового С-Класу (23.02.2021)

23 лютого 2021

​Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (Корпорація УкрАВТО), повідомляє про світову прем'єру абсолютно нового С-Класу, заплановану на вівторок, 23-го лютого 2021 року о 15:00 (за київським часом).


Найочікуваніша прем’єра цієї зими – зустрічайте EQC в Україні!

22 лютого 2021

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», (структурний підрозділ УкрАВТО), повідомляє про надходження в офіційну дилерську мережу електричного кросовера EQC.


Електроатлет у сегменті компактних автомобілів

21 лютого 2021

​Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (корпорація УкрАВТО) повідомляє про світову прем’єру абсолютно нової, повністю електричної моделі Mercedes-EQ – EQA.


Нова модель Mercedes-EQ виходить на ринок України: старт продажів EQA

20 лютого 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (корпорація УкрАВТО) повідомляє про старт продажів EQA – нова модель доступна до замовлення в офіційній дилерській мережі компанії.


Обирайте Mercedes-Benz в конкурсі "Автомобіль року в Україні 2021"

19 лютого 2021

Друзі, вже розпочалося голосування за «Автомобіль року в Україні 2021»!


Прем’єра нового EQA: пориньте в світ електромобільності

18 лютого 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє: світова прем'єра нового EQA відбудеться 20 січня о 12:00 на онлайн-платформі Mercedes me media.


Mercedes-Benz: перше місце за продажами в преміальному сегменті з істотним відривом від конкурентів

17 лютого 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО) підводить підсумки 2020 року в легковому та комерційному сегментах, а також в сфері сервісного обслуговування.


Новий вимір мультимедійної системи MBUX: EQS з унікальним екраном Hyperscreen

16 лютого 2021

Помічник для водія та переднього пасажира, який невпинно вчиться, завдяки штучному інтелекту


Впевнений початок нового року: Mercedes-Benz представляє MBUX Hyperscreen

15 лютого 2021

Компанія «АвтоКапітал», генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні (Корпорація УкрАВТО), повідомляє: світова прем’єра MBUX Hyperscreen відбудеться 7 січня на онлайн-платформі Mercedes me media


Перший в Україні: зустрічайте новий Mercedes-Maybach GLS!

14 лютого 2021

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», що входить до структури Корпорації УкрАВТО, повідомляє про появу першого в Україні Mercedes-Maybach GLS!


Прем'єра нового Mercedes-Benz S-Class в Україні: перевага інтелекту та досконалість розкоші

13 лютого 2021

17 грудня 2020 р. в офіційному дилерському центрі «Автомобільний Центр Київ» відбулась презентація нового покоління Mercedes-Benz S-Class. В атмосфері прийдешніх новорічних свят спеціально запрошеним на захід журналістам провідних видань був представлений новий розкішний седан.


Діамант твоєї мрії. Новий Mercedes-Benz S-Class вже в Україні!

13 лютого 2021

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє, що перші Mercedes-Benz S-Class нового покоління вже в Україні.


Світова прем’єра нового Mercedes-Maybach S-Class

12 лютого 2021

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), повідомляє про світову презентацію нового Mercedes-Maybach S-Class.


Перший повністю електричний Mercedes-Benz вже на шляху до України!

11 лютого 2021

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), повідомляє про відкриття замовлення на перший повністю електричний Mercedes-Benz - EQC.


Абсолютно новий флагман. Всесвітня презентація Mercedes-Benz S-Class

10 лютого 2021

Новий Mercedes-Benz S-Class задає нові стандарти у сегменті представницьких автомобілів. Центральним елементом нової системи є людина, що взаємодіє з цим розкішним седаном, використовуючи всі свої органи чуття.


Meet the S-Class DIGITAL: "Розкіш та комфорт"

9 лютого 2021

Сучасна розкіш досягає наступного рівня в інтер’єрі нового S-Class. Дизайнери створили атмосферу, що створює відчуття відпочинку та легкості. Ключовим акцентом є приладова панель з новою архітектурою, сучасним дизайном та ергономічним розташуванням дисплея. Широкий асортимент програм ENERGIZING Comfort, як ніколи дбає про відчуття своїх пасажирів, а акцент на самопочутті стає ще глибшим, завдяки ENERGIZING AIR CONTROL – надзвичайно ефективній системі фільтрації повітря, яка дбає про самопочуття пасажирів у будь-яких ситуаціях.


Світова прем’єра нового Mercedes-Benz S-Class

8 лютого 2021

Світова прем’єра нового Mercedes-Benz S-Class відбудеться вже за тиждень, 2 вересня, на платформі Meet Mercedes Digital. Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), повідомляє про світову презентацію нового Mercedes-Benz S-Class, яка відбудеться другого вересня на платформі Meet Mercedes Digital.


Абсолютно новий Mercedes-Benz S-Class. Новий рівень безпеки.

7 лютого 2021

29 липня на платформі Meet Mercedes DIGITAL презентували другий випуск, присвячений оновленням систем безпеки Mercedes-Benz S-Class.


Новий Mercedes-Benz S-Class. В дорозі як вдома - розкішний і цифровий

6 лютого 2021

Компанія «АвтоКапітал», офіційний імпортер Mercedes-Benz в Україні і невід'ємна частина Корпорації УкрАВТО, повідомляє про те, що в новому S-Class дебютує система MBUX (Mercedes-Benz User Experience) другого покоління, з розширеними можливостями самонавчання.


Твій ідеальний бізнес-партнер. Новий Mercedes-Benz E-Class вже в Україні!

5 лютого 2021

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє, що українським клієнтам доступний для замовлення новий Mercedes-Benz E-Class - перші екземпляри вже в Україні.


Mercedes-Benz продовжує радувати новинками. Новий GLA вже в Україні!

4 лютого 2021

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє, що новий Mercedes-Benz GLA вже до-ступний в Україні.


Mercedes-Benz запускає новий цифровий формат новин для представників ЗМІ: Meet Mercedes DIGITAL

3 лютого 2021

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє про запуск інноваційного формату новин на глобальній онлайн-платформі Mercedes me media.


Digital-презентація Mercedes-Benz GLE Coupé

2 лютого 2021

Компанія «АвтоКапітал» офіційний імпортер Mercedes-Benz в Україні та невід’ємна частина Корпорації УкрАВТО повідомляє про те, що в Україні вперше відбулась презентація нової моделі Mercedes-Benz GLE Coupé.


Преміальний позашляховик Mercedes-Benz GLE доступний в Україні з вигодою 8%.

1 лютого 2021

Компанія «АвтоКапітал», офіційний імпортер Mercedes-Benz в Україні та невід'ємна частина Корпорації УкрАВТО, оголошує про початок дії спеціальних умов придбання на новий Mercedes-Benz GLE.


10 березня відбулась digital прем’єра нового Mercedes-Benz Vito.

31 січня 2021

Mercedes-Benz Vito – це універсальність, гнучкість та збалансоване співвідношення ціни та продуктивності у своєму сегменті. Оновлений фургон отримав нові функції в інформаційно-розважальних системах та системах допомоги, а також удосконалений дизайн. Оновлений варіант Mercedes-Benz Vito доступний до замовлення з квітня 2020 року в Україні.


Digital прем'єра нового Mercedes-Benz E-Class

30 січня 2021

Mercedes-Benz представив новий E-Class для поціновувачів автомобілів з трипроменевою зіркою у цифровому форматі, незважаючи на скасування Женевського автосалону 2020 року.